Bulk Drogisterij biedt op alle artikelen op deze website standaard de laagste prijsgarantie, ook als dit betekent dat wij er soms niet op kunnen verdienen.

Wij bieden onze klanten altijd de laagste prijs garantie en we willen onze klanten tevens een uitmuntende aankoopervaring laten beleven. Wij streven dan ook naar een klantbeoordeling van minimaal een 8,5. Tevens is milieuvriendelijk ondernemen een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Zo werken wij alleen met transporteurs die een first time right delivery van minimaal 98% hebben en zal je bij ons vrijwel nooit een te grote doos voor een kleiner product ontvangen, waarmee transport van loze lucht wordt voorkomen. Ook een informele prettige bedrijfscultuur voor onze medewerkers is een belangrijke missie voor ons bedrijf. Naast lekker in een flow kunnen werken is het belangrijk dat de medewerkers ergens werken waar ze het naar hun zin hebben, het als een vriendenclub voelt en ruimte hebben voor ontspanning en gezelligheid.

Kamer van Koophandel
BulkDrogisterij.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het KvK nummer 63374498

Bereikbaar
Voor vragen zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 22:00 per e-mail ([email protected]) of per telefoon +31 (0)224540333. Onze klantenservice helpt je graag met al jouw vragen.

Nog geen wachtwoord? Simpel, vul hier uw e-mailadres in. Vervolgens sturen wij een wachtwoord per e-mail.
Add to cart