Normaal gesproken op werkdagen voor 23.59 uur besteld, de volgende dag bezorgd in Nederland en België via PostNL. Bij bepaalde aanbiedingen kan dit soms afwijken, in dit geval vermelden wij dat op de homepage.

Letop door de maatregelen van COVID-19 kan het in sommige gevallen langer duren bij PostNL. Wij leveren echter wel al onze bestellingen aan om 23.59, u ontvangt dan dus ook een track en trace code van ons. Echter loopt dan de status update van PostNL achter.

Bovenop dat wij altijd de laagste prijs garantie hebben, spaart u ook automatisch bonus punten bij iedere bestelling.

Bij iedere bestelling ontvangt u voor iedere uitgegeven euro 1 spaarpunt die u bij uw volgende bestelling direct kunt inwisselen voor korting. 1 spaarpunt is € 0,02 waard.

Wat moet ik doen?
Helemaal niks! Wij houden ervan dingen zo simpel mogelijk te houden.
Zodra u een eerste bestelling heeft geplaatst, worden de bonus punten automatisch op uw e-mailadres geplaatst.

Bij een toekomstige vervolg bestelling, klikt u onderaan deze pagina op inloggen. Vul uw e-mailadres in, vraag wachtwoord aan.
En vervolgens kunt u inloggen en worden uw bonus korting automatisch ingezet op uw bestelling als korting!

Doordat wij een klein aanbod producten hebben, kopen wij de producten per bulk in. Hierdoor kunnen wij altijd de laagste prijsgarantie aanbieden op onze producten, u betaald dus nooit te veel! Vind u hetzelfde product toch ergens goedkoper? Dan kunt u dat binnen 14 dagen melden. Wij betalen dan het verschil terug! Het moet wel om exact hetzelfde product gaan. Dus met dezelfde EAN code en dezelfde hoeveelheid.

Ja, als u kiest voor de betaalmethode Klarna. Dan kunt u achteraf betalen binnen 14 dagen.

Dit klopt! Op deze manier kunnen wij altijd de laagste prijs garantie aanbieden. Doordat wij maar 1 of 2 verschillende producten tegelijk aanbieden. Zodra de voorraad op is, komen wij weer met een nieuwe aanbieding!

BulkDrogisterij.nl verkoopt uitsluitend A merken.

Ja indien u het product niet gebruikt heeft en de e.v.t. sealing niet geopend heeft dan heeft u heeft 14 dagen bedenktijd bij ons. 

U stuurt ons een bericht,  vervolgens sturen wij het retouradres in Nederland. Na ontvangst zullen wij binnen 14 dagen uw volledige aankoopsbedrag terug storten

Ja wij leveren ook aan winkels, groothandels, webshops etc. Neem contact met ons op voor onze speciale prijzen

Via het contact formulier of via e-mail: [email protected]

Vaak is het mogelijk om de producten ook in het echt te zien op afspraak. Ons bezoekadres: Zandloper 11, 1731LM te Winkel. 

Op het moment uw bestelling word verzonden, onvangt u automatisch per e-mail een factuur van ons. Wilt u gegevens wijzigen op de factuur, stuur ons dan z.s.m. na bestelling een e-mail.

Wij staan ingeschreven bij de kamer van koopholland onder nummer: 75432226 te Alkmaar.

Het mooie aan ons systeem is, dat u zich niet hoeft te registreren! De bonus punten worden automatisch opgeslagen op basis van uw e-mailadres.

Uw vervolg bestelling kunt u dus plaatsen door eerst in te loggen, daarna worden al uw bonus punten automatisch gecrediteerd als korting op uw nieuwe bestelling.

Een ander vraag?

Twijfel niet en neem contact met ons op!

Nog geen wachtwoord? Simpel, vul hier uw e-mailadres in. Vervolgens sturen wij een wachtwoord per e-mail.
Add to cart