Dit is mogelijk, en wij hebben speciale prijzen voor zorginstellingen en bedrijven. Gelieve contact met ons op te nemen.

De mondkapjes zijn 17,4cm x 9,5 cm groot. Dit is een standaard maat voor volwassenen, maar kan ook worden gebruikt voor kinderen boven de 6.

Ja, wij hebben een CE certificering, neem contact met ons en wij sturen u onze certificeringen.

De mondkapjes zijn 17,4cm x 9,5 cm groot. Dit is een standaard maat voor volwassenen. De draadjes zijn van elastiek en daardoor extra flexibel om achter uw oor te plaatsen.

U heeft na ontvangst 14 dagen recht op uw herroepingsrechts. Ongebruikte mondkapjes mag u dus terug sturen en wij zullen u binnen 14 kalanderdagen het bedrag terug storten op de rekening waarmee u betaald heeft. Letop wij kunnen i.v.m. hygiëne geen gebruikte mondkapjes in ontvangst nemen voor retour. 

Ja wij leveren ook aan winkels, groothandels, webshops etc. En kunnen snel leveren. Neem contact met ons op voor onze speciale prijzen.

Wij kunnen onze goedkope prijzen aanbieden doordat wij direct vanuit onze fabrikant versturen. De levertijd naar Nederland en België is momenteel 4-15 werkdagen.

Een ander vraag?

Twijfel niet en neem contact met ons op!

Nog geen wachtwoord? Simpel, vul hier uw e-mailadres in. Vervolgens sturen wij een wachtwoord per e-mail.
Add to cart